typo
  • Magas minőségű
    egyedi bútorok

Minimal Ceramic

A Minimal Ceramic alapításával egyetlen célunk volt: szeretnénk kiterjeszteni a lakberendezés, az építészet és a design eddig ismert határait. Küldetésünk, hogy high-tech gyártóként olyan új eszközöket, anyagokat és lehetőséget adjunk a tervezők és felhasználók kezébe, amire eddig sem Magyarországon, sem a régióban nem volt példa.

Alapanyagainkat a világ legismertebb gyártói szolgáltatják, ipar 4.0-ra felkészített, csúcsminőségű gépparkunk és magasan képzett munkatársaink pedig lehetővé teszik, hogy eleget tegyünk bármilyen elképzelésnek vagy kihívásnak.

decor
decor

Egyedi
tervezés

Prémiumkategóriás termékeink egyik meghatározó tulajdonsága, hogy egyediek, a szó minden értelmében. Nemcsak azért, mert jellemzően egyetlen alkalommal, kizárólag az adott megrendelő számára, az adott ingatlanhoz, térhez készítjük ezeket. Azért is egyediek, mert épített minőségükben és anyaghasználatukban kivételes erővel tükrözik a tulajdonos személyiségét.

Mivel mérnökeink és tervezőink ismerik legjobban az általunk forgalmazott prémium anyagokat és a gépparkunkban rejlő hatalmas potenciált, számunkra természetes, hogy az általunk készített kerámiabútorok terveit is mi magunk állítjuk elő. Ebben a megrendelővel folytatott részletes egyeztetés mellet a valós helyszín digitális, 3D-s lézerszkennelésére támaszkodhatunk. Elég, ha megosztja velünk elvárásait, mi pedig elmondjuk, hogyan tudunk azoknak megfelelni.

Tovább

LUXUSTERMÉKEINKHEZ A LEGJOBB
MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOKAT HASZNÁLJUK.

 

A természet kémiája csodálatos felületek százaival ajándékoz meg bennünket. A márványok, gránitok, bazaltok, különböző féldrágakövek és más anyagok csiszolatai gyakran önmagukban is műalkotásnak tűnnek – de a lakberendezésben sokszor nem, vagy csak nagyon korlátozottan használhatók. Beszállítóink azért tartoznak a prémium kategóriába, mert képesek ezeket a felületeket teljes egészében visszaadni, miközben az általuk készített, egybefüggő lapok maradéktalanul ellenállnak a hétköznapi kémiai és fizikai hatásoknak; savnak olajnak, karcnak és törésnek, és évtizedekig megőrzik újkori látványukat és képességeiket. Választékunk annyira nagy, hogy gyakorlatilag bármilyen anyag, felület megtalálható benne.

 

Az alábbi gyártók közül választhatja ki ideális kerámia burkolatát:

 

Atlas Plan

Letisztult, csodálatosan homogén, számtalan árnyalatban készülő felületei igazi kincsesbányává teszik az Atlas Plan termékeket a tervezők, designerek számára. Kínálatukban a különböző márvány és kőfelületek ugyanúgy megtalálhatók, mint a fémes (vas, alumínium, corten, stb.) látványt adó anyagok. Az Atlas Plan újradefiniálja az időtlenség és az anyaghasználat fogalmát; egyszerre lehengerlő és visszafogott.

LEA CERAMICHE

Felületeiket a legnevesebb designerek tervezik, amit a szemlélő már ránézésre is sejthet. A már klasszikusnak mondható márvány, beton és különböző kőtípusok mellett elképesztő módon képesek visszaadni az antik, vagy épp intarziás fa felületét, a vintage festést is. Specialitásaikhoz tartoznak a vonalmintás felületek és a talajt, homokfelszínt formázó lapok. A kreativitás természetesen itt is hibátlan minőséggel és nagy ellenállóképességgel társul, a benyomást pedig a hatalmas lapméret miatt nem töri meg egyetlen illesztés sem.

Sicis Vetrite

Ha az előző század az építészetben az acélé volt, napjaink kulcsanyaga az üveg. A Sicis Vetrite pedig az a vállalat, ahol kijelölik és nap mint nap újraírják ennek az anyagnak a határait. A cég gyakorlatilag bármilyen felületet képes dekorációs textúrává „varázsolni”, miközben azok továbbra is őrzik az üveg keménységét, teherbírását és rugalmasságát(!). Ezzel azonban még nem adtuk vissza azokat az erős érzelmeket, amit ezek a felületek kiváltanak a szemlélőben. Képzeljük el egy hatalmas féldrágakő csiszolt metszetét asztallapként, egy mozaikot Gustav Klimt színeivel, vagy egy márvány térelválasztót, ami mindössze néhány mm vastag, mégsem törékeny. Ez csak néhány példa a Sicis Vetrite univerzumából.

Granitifiandre

Achát írólap, márvány éjjeliszekrény, könyvespolc hasított mészkőlapokból, borostyánból, ónixból, vagy épp egy sótömbből csiszolt zuhanytálca. A Granitifiandre kínálatából bármelyiket el tudjuk készíteni Önnek. Ugyanígy láthatunk tőlük éjfekete és makulátlanul fehér lapokat, és még számos különleges felületet, amely semmilyen más gyártónál nem képes ilyen erőteljes hatást kelteni maximális fizikai és kémiai ellenállás mellett.

decor

KÜLÖNLEGES
ANYAGHASZNÁLAT

Sokan mondják a saját munkájukról, hogy egy éltre szól, és mégis; a tárgyak zömének felülete megkopik, felújításra szorul néhány éven, évtizeden belül. Ezzel szemben a mi kerámiabútoraink és felhasznált alapanyagaink valóban tartósak. Van okunk azt gondolni, hogy az általunk készített bútorok jelentik egy konyha vagy fürdőszobaberendezés leginkább időtálló módját, miközben olyan elegáns és különleges enteriőrt teremtünk velük, amely nemcsak teljesen egyedi, de egyben az önkifejezés legszabadabb eszköze is.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Különös, hogy korunkban a gépesítés és a technológia legmagasabb foka képes az emberek számára leginkább kellemes és szép tárgyakat teremteni. Magasan képzett mérnökeink és új, csúcsminőségű, számítógép-vezérelt gyárunk megadja megrendelőinknek, amire más nem képes: a tökéletesség érzését nemcsak az átadás pillanatában, de 50 év múlva is.

INSPIRÁCIÓK