Új anyag, új perspektíva

2021-03-03 12:12:58 UTC

Bár a lakberendező, vagy a belsőépítész nem tartozik azok közé a foglalkozások közé, amit a gyerekek mondjuk 6 évesen kitűznek maguk elé, felnőtt korban mégis meglepően sokan lelik örömüket az egyedi, stílusos belső terek létrehozásában, még ha a többségnek ez a tevékenység meg is áll a saját lakása, háza berendezésénél.

A megálmodott tér esztétikája, és a tervező sikere – legyen bár profi vagy műkedvelő – sok mindenen múlik, de a tájékozottság, a naprakész stílus-, trend- és anyagismeret elengedhetetlen. Hiába van valakinek erős víziója és tudja pontosan, hogy milyen hatást szeretne elérni, ha nem tudja, hogy ezt milyen anyagokkal, tárgyakkal érheti el.

 

Pontosan ez az a terület, ahol a Minimal Ceramic újat tud és akar mutatni mindenkinek, aki új belső teret szeretne létrehozni, és elképzeléseivel túl szeretne lépni a közhelyeken.

 

Az általunk kínált anyagok eleganciája, a létrehozható hatások, formák és felületek végtelen választéka valóban egy új horizontot nyit mindazok előtt, akik önmagukat vagy megrendelőik vágyait kifejezve eredetit szeretnének alkotni.

 

A kerámia és üvegipar ugyanis mára ott tart, hogy bármilyen felület, forma megvalósítható, és nincs az az elvárás, aminek ne tudnánk megfelelni. A kérdés csak az, hogy a tervezőnek (és ebből a szempontból mindegy, hogy a sajátját, vagy másét tervezi) van-e elég bátorsága kilépni az ezerszer ismételt látványok, unalomig koptatott anyagok és elcsépelt megoldások közül.

Örömmel adunk néhány ötletet.